fredag 9 maj 2008

Film Tips!


Jag har gjort en lista för filmer som är bra, enligt mig. Så om du sitter hemma och är rastlös så gå och hyr någon av dom här filmerna! Trust me

  • Tjenare Kungen - (bilden) Handlar om Abra, en 19-årig tjej som drömmer om att komma in i musikvärlden. En dag träffar hon Milla och flyttar till Göteborg, och hennes liv förändras för alltid.
  • She's The Man - En film om fotbolls tjejen Viola, (Amanda Bynes) En dag när Violas bror drar till london så passar hon på att hänga på hans internetskola. Utklädd till sin bror blir Viola kär i en av fotbollsspelarna i skollaget men inser snart att det är betydligt fler än hon (han) som har kärleks problem.
  • 13 snart 30 - Året är 1987 och 13-åriga Jenna drömmer om det glamorösa vuxenlivet. Hon har tröttnat på sin granne och bästa vän Matt Flamhaff och bjuder och bjuder in de häftigaste skolkamraterna till sin trettonårsparty. Men allt går inte som tänkt...

Det där var lite olika film-tips som jag hoppas ni tycker om! Min favorit är nog endå Tjenare Kungen! Men om ni nån gång ser dom här filmerna så skicka gärna en kommentar om vad ni tycker om dom! Ha det bra, och Enjoy!

Inga kommentarer: